BUKARI I KANGVA OTVORILI ZVEZDINU SERIJU U TURSKOJ

Crvena zvezda odigrala je prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji protiv Lehije iz Gdanjska i pobedila sa 3:1.

Miloš Milojević je od početka meča šansu dao Borjanu, L. Nikoliću, Lekoviću, Dragoviću, Azarovu, Kangi, Ivaniću, V. Nikoliću, Bukariju, Mitroviću i Mustafi.

U 14. minutu Azarov je sa leve strane uputio centaršut, a na drugoj stativi se najbolje snašao Bukari i doneo prednost srpskom šampionu.

Nastavili su fudbaleri u crveno-belim dresovima sa napadima i posle vodećeg gola, ređale su se prilike preko Veljka Nikolića u 17. i Bukarija u 27. minutu.

Lehija je u 39. minutu došla do izjednačenja preko Kubickog.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde u 50. minutu na teren je poslao Vasiljevića, Erakovića, Pankova, Rodića, Gobeljića, Mijailovića, Krstičića, Mituljikića, Pruceva, Kangvu i Kataija.

U 71. minutu Zvezda je ponovo došla do vođstva. Rodić je sa leve strane pokušao da uposli Mituljikića na petercu, ali protivnički fudbaler je bio brži i smestio je loptu u sopstvenu mrežu.

U 79. minutu srpski šampion je uvećao svoju prednost preko rezerviste Kangve, koji je na proigravanje Kataija oštrim udarcem po zemlji matirao protivničkog golmana.

Naredni rival Zvezde biće Nefči 19. januara.

IZVOR – MERIDIAN SPORT
FOTO – FK CRVENA ZVEZDA