CRNO-BELI NEREŠENO SA RUMUNIMA U BELEKU

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Univerzitateom iz Krajove na prvom kontrolnom meču pripremnog perioda u Turskoj – 1:1 (0:1)

Petrić nije mogao da računa na četvoricu igrača na ovom susretu: Fusenija Dijabatea, Hamidua Traorea, Danila Pantića i Nemanju Jovića zbog lakših povreda.

Partizan: Lukač – Živković, Marković, Saničanin, Urošević – Fejsa, Andrade – Jevremović, Baždar, Menig – Pavlović. Drugo poluvreme: Lukač – Vujačić, Ilić, Šehović, Filipović – Belić, Natho – Petrović, Lutovac, Petković – Rikardo.

Andrija Pavlović je doneo prednost crno-belima već u 11. minutu. Samed Baždar je bio oboren u kaznenom prostoru, a Pavlović je realizovao najstrožu kaznu.

Gordan Petrić je tražio visok presing od svoje ekipe koja je to uspešno vršila tokom većeg dela utakmice. Ređale su se šanse za vicešampiona Srbije, ali je na kraju Andrej Ivan uspeo da poravna rezultat.

Ante Roguljić je pao posle duela sa Šehovićem i Vujačićem, a Ivan u 79. minutu bio hladnokrvan sa bele tačke i postavio konačnih 1:1.

FOTO – TWITTER /FK PARTIZAN
IZVOR – MERIDIAN SPORT