CENA KARTE ZA UTAKMICU PARTIZAN – SABAH 299 DINARA

(14.8.2023) – Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje uoči revanš utakmice sa Sabahom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Uprava crno-belih je donela odluku o cenama karata za ovaj meč koji se igra u četvrtak od 21.00.

“Povodom predstojeće utakmice 3.kola kvalifikacija UEFA Ligu konferencije, između FK Partizan i FK Sabah, Upravni odbor FK Partizan doneo je odluku da cena pojedinačne ulaznice za sve sektore na tribinama za navedenu utakmicu iznosi 299 dinara. Na ovaj način, FK ”Partizan” želi da omogući najširu moguću podršku igračima i stručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemerljivog značaja za sve koji vole Partizan.

Takođe, na sektoru stadiona ”istok” kao i nebrojeno puta do sada, biće organizovana tzv.”dečija tribina”, odnosno omogućeno prisustvo i podrška dece iz škola fudbala iz Srbije i regiona.

Svi gledaoci koji poseduju ulaznicu za utakmicu 3.kola Superlige Srbije FK Partizan – FK ‘Radnički”, moći će da navedenu ulaznicu validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju utakmici FK ”Partizan”- FK ”Sabah”. Napred Partizan, do pobede!”, navodi se u saopštenju iz Humske.