CVETKOVIĆ NE IDE U CRVENU ZVEZDU

(3.7.2024) – Posle dužeg vremena Čukarički neće igrati u kvalifikacijama za evrokupove, pa će trener Stanić moći da se posveti isključivo domaćem šampionatu.

Za razliku od prethodnih godin, na pripremama na Bledu je manji broj igrača.

Na Bled je doputovalo 25 igrača i tri golmana. Sa nama su četiri omladinca, sa pozajmice se vratio Mirosavić. Što se tiče Diopa, mi smo potpisali, čekamo još da igrač potpiše i da se pridruži ekipi. Videćemo hoće li se to dogoditi ovde na Bledu ili će nas sačekati u Beogradu. Očekujemo još jednog bočnog igrača, popularno rečeno „vingera“, u doglednom periodu, ali nećemo žuriti. Sigurno je i da ćemo produžiti ugovor sa Sisokom, to će se dogoditi čim se vratimo u Beograd – kaže sportski direktor Vladimir Matijašević.

Sa ekipom na Bledu nije Milan Pavkov, iz opravdanih razloga.

Dobio je dete i dali smo mu nešto duži odmor, ostao je u Beogradu. Videćemo hoće li nam se ovde pridružiti, ili će nas sačekati po povratku sa priprema.

Jedan od napadača će otići na pozajmicu i to u Portugal, odakle je i doašo.

Ze Mario će otići na pozajmicu u drugu portugalsku ligu, taj aranžman se završava. Imao je povredu, operisan je, potom je došlo nekoliko špiceva i sada je jednostavno takva situacija.

Mihajlo Cvetković je na početku prelaznog roka bio na izlaznim vratima, potpis ugovora sa Crvenom zvezdom je bio već viđen.

Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti. Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako…

Čukarički je odigrao susret sa Celjem, samo 22 minuta, vodio je 1:0, ali je meč prekinut zbog jake kiše. Danas igra sa drugoligašem Primorjem.

FOTO – FK ČUKARIČKI