DANAC I MALTEŽANIN DELE PRAVDU TSC-u I ČUKARIČKOM

(12.12.2023) – Danski arbitar Morten Кrog biće glavni sudija na meču poslednjeg, šestog kola A grupe Lige Evrope između Olimpijakosa i TSC-a, saopštila je UEFA.

Кrogu će pomagati sunarodnici Denis Volenberg Rasmusen i Stefen Bramsen, dok je za četvrtog sudiju određen Peter Кjersgard. U VAR sobi biće Italijani Mauricio Marijani i Danijele Doveri.

Utakmica između Olimpijakosa i TSC-a biće odigrana u četvrtak od 21 čas u Pireju. U drugom meču šestog kola grupe A Lige Evrope u Londonu će igrati Vest Hem i Frajburg.

 

Maltežanin Trustin Faruđa Кan biće glavni sudija na meču poslednjeg, šestog kola F grupe Lige konferencija između Genka i Čukaričkog, saopštila je UEFA.

Pomoćne sudije će biti takođe sa Malte Luke Porteli i Roberto Vela, dok je za četvrtog arbitra određen Ismael Barbara. U VAR sobi biće Poljaci Bartoš Frankovski i Pavel Pskit.

Utakmica između Genka i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Belgiji. U drugom meču šestog kola F grupe u Budimpešti će se sastati Ferencvaroš i Fiorentina.