DELIJE OSTAVILE PORUKU IGRAČIMA U SVLAČIONICI

(4.11.2023) – U 14. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda kao domaćin dočekuje ekipu Radnika, koju prošle godine nije pobedila.

Susret ima predigru pošto su navijači sa severa ostavili na svakoj stolici u svlačionici crveno-belih poruku na jeziku fudbalera odakle dolaze, pošto su nezadovoljni rezultatima i zalaganjem fudbalera.

“Pišemo ovo da biste svi vi koji ne znate gde ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite na dresu ljudi su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama morali bi da se setite svega iz prošlosti. Zbog ovih i gore navedenih razloga, krajnje je vreme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite i da nije dovoljno da samo kažete da ste se trudili.

Klub za koji igrate ima dušu. Nije to neki lažni Mančester Siti, koji misli da parama može sve da kupi ili tamo neki veštački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život! Zato danas pokušajte od početka, shvatite da ste deo velike priče, tradicije, da želimo da vas za 10 godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo. Izađite danas na teren i budite deo nas, verujte nam, svideće vam se. Kad svi sumnjaju u tebe, ti izađi i pokaži im da greše!”, stoji u poruci navijača Crvene zvezde.

Meč je počeo u 18.00.

FOTO – PRIVATNA ARHIVA / BANE VUKOSAVLJEVIĆ