“DELIJE” RAZGOVARALE SA BARAKOM BAHAROM I IGRAČIMA POSLE UTAKMICE

(2.11.2023) – Navijači Crvene zvezde, “Delije”, oglasili su se nakon remija protiv TSC- a 1:1.

Bio je to još jedan kiks crveno- belih u Superligi Srbije, gde zaostaju šest bodova za vodećim Partizanom. Nakon meča, “Delije” su igračima poručile da ne dolaze ispred severne tribine i odu pravo u svlačionicu, dok su za trenera imali poruku: “Barak Bahar žuti karton”.

“Sinoć nakon utakmice oko 150-200 navijača je razgovaralo sa igračima i trenerom. Sve što je svima na srcu rečeno im je. Najviše da bi shvatili da trener ne može da koristi domaću ligu kako bi uigravao tim za Ligu šampiona, da ne može da se dešava timu koji ovoliko vredi da se muči u prvenstvu, već mora da grize od prvog do 90. minuta ka protivničkom golu. Crvena Zvezda jeste jedino prava ako je Evropska ali mi bez titule nemamo Evropu za koju smatramo da je ovakvoj Zvezdi mesto.

Rečeno im je da su za kratko vreme uspeli da obore mnoge negativne rekorde. Posle mnogo godina, igračima je skandirano da idu u tunel, da ne dolaze pod tribinu, a gubili smo utakmice i bili poraženi visokim rezultatima pa se to nije dešavalo. Takođe, ne pamti se da su istok, zapad i sever zviždali ekipi složno nakon neke utakmice. Uvek je sever bio taj koji je video svetlo na kraju tunela. Ovaj put svi su bili jednoglasni, da je ovo što Zvezda pruža u prvenstvu sramotno i nedopustivo. Posebnu težinu ima sve ovo, kada se uzme u obzir da je ovo najskuplji tim u istoriji fudbalskog kluba! Zato se zahteva hitna reakcija i trenera i igrača. Dobili smo obećanje da će, od utakmice sa Radnikom, pokušati da zasijaju sjajem kojim je Zvezda sijala! Nemamo mnogo opcija nego da im verujemo. Ako se nastavi dalje moraćemo da reagujemo radikalnije. Zato je bitno da od utakmice sa Radnikom u subotu, budemo u što većem broju. Da im damo vetar za buduće dane ali i da im budemo podsetnik da su svi prolazni a samo mi ostajemo! U nadi da su shvatili glas navijača, pozivamo sve na stadion da podržimo ili menjamo dok nije kasno! Za bilo šta od ovoga potrebni su ljudi na tribini! Nikome nećemo dati da igra imenom našeg kluba i da eksperimentiše sa njim, niti da na njega gleda kao na odkočnu dasku. Razgovor od sinoć bi trebao da im bude dovoljan da shvate koliko je situacija ozbiljna!” , saopštile su “Delije” i pozvale sve navijače na stadion u subotu protiv Radnika od 18 časova na Marakani.