JUNIORI MEGE MIS ODBRANILI TITULU ŠAMPIONA SRBIJE

(28.4.2024) – Juniori Mege MIS odbranili su titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu završnog turnira u dvorani „SC Dinamik“ ubedljivo savladali Crvenu zvezdu!

Meč je počeo u jakom ritmu, a Mega je bolje koristila napadačke opcije pa je posle pet minuta igre povela 15:6. Nastavila je Mega dominaciju, posle dve trojke podigla na 21:8. Grešili su crveno-beli, promašivali šuteve za tri, rasla je prednost ekipe trenera Avramovića (29:12, 9. minut), a po isteku prve deonice bilo je 32:17.

U istom ritmu igralo se i u drugoj četvrtini, Mega je posle tri minuta povela 45:24, nešto kasnije i 55:28. Pokušavali su crveno-beli da uhvate priključak, ali je razlika u kvalitetu u korist Mege bila očigledna. U 20. minutu bilo je ogromnih 70:37, pa je več posle prvog poluvremena bilo jasno da će juniori Mege odbraniti titulu.

Treća četvrtina nije donela ništa novo, Mega je i dalje podizala veliku prednost, koja je u 24. minutu iznosila čak 41 poen razlike – 87:46. Do kraja utakmice juniori Mege su potpuno kontrolisali situaciju na terenu, rutinski priveli meč kraju sa ogromnom prednošću i više nego zasluženo slavili.

FOTO: KSS