MARKO DOCIĆ U ČUKARIČKOM DO 2027. GODINE

(11.8.202) – Kapiten Marko Docić produžio je ugovor sa ekipom sa Banovog brda do leta 2027. godine. Docić je stigao u klub leta 2016. godine iz Javora.

“Nekoliko puta sam već ponovio, sa ponosom ću to kazati i sada, Čukarički je moja kuća. Mnoge fudbalske ciljeve sam ostvario upravo na Banovom brdu, igram u klubu koji se u prethodim sezonama pozicionirao iza Crvene zvezde i Partizana, nastupao sam u Evropi, uslediće i debitantsko učešće u
grupnoj fazi nekog od međunarodnih takmičenja. Srećan sam u Čukaričkom, imam još ambicija i potrudiću se da ih ostvarim u narednim godinama”, rekao je po potpisivanju novog ugovora kapiten tima Marko Docić.

Iskusni vezni igrač odigrao je 204 utakmice za „brđane“, čime je postao rekorder. Docić takođe drži rekord u broju postignutih golova i asistrencija, čak 47 golova i 46 asistencija.

“Drago mi je i zbog tih podataka, posebno zbog činjenice da je i sada, a i pre nego što sam došao u Čukarički, na Banovom brdu bilo izvrsnih igrača. Ne jurim rekorde, oni su došli sami po sebi, s obzirom na to da sam ovde već osmu sezonu uzastopno. Najbitnije je da klub konstantno napreduje, da zajedno rastemo i da još uvek ima prostora da budemo bolji. Ono što me, pored tih sportskih ambicija drži na Banovom brdu jeste porodična atmosfera. Zahvalio bih se predsedniku Obradoviću, direktorima
Matijaševiću i Grkiniću, na ukazanom poverenju. Na meni kao kapitenu i čitavoj ekipi je da se trudimo da budemo još bolji. Sada razmišljamo samo o prvom narednom rivalu, znam koliko je teško protiv Javora, kluba u kojem sam igrao upravo pre dolaska na Banovo brdo. Kad za to dođe vreme, razmišljaćemo i o evropskim duelim”, napomenuo je Docić.

FOTO – FK ČUKARIČKI