VOJVODINA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA

(11.8.2023) – Novosadska Vojvodina predstavila je novog trenera Ranka Popovića sa kojim je ugovor potpisan do kraja sezone.

“Posle dužeg vremena ponovo sam u Srbiji i uželeo sam se malo svoje zemlje i rada ovde. Ne bih mnogo da pričam, drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Jedva čekam da upoznam igrače i da počnemo
da radimo i da postavimo Vojvodinu tamo gde joj je mesto”, dodao je novi trener Vojvodine.

Popović je zamenio doskorašnjeg trenera Radoslava Bataka koji je smenjem nakon serije loših rezultata.

Popovića očekuje težak zadataka, pošto su „lale“ upisale dva vezana poraza na startu šampionata, a u nedelju će pokušati da osvoji prve bodove kada će gostovati ekipi Napretka iz Kruševca od 18 časova i 55 minuta.

“Nevezano samo za ovu utakmicu koja je pred nama, već i za svaku sledeću, moja neka fudbalska i životna filozofija jeste da je teren jedino merilo. Igrači imaju talenat i kvalitet i treba da im pomognemo da to pokažu na terenu. Kao sportista i kao čovek, igram svaku utakmicu da pobedim, a ne da je ne izgubim. Ovo možda zvuči prepotentno, ali s obzirom na ime i kvalitet koji ima Vojvodina, mi moramo tako svi da razmišljamo. Mi moramo da damo sve za pobedu, na svakoj utakmici”, dodao je Popović.

FOTO – FK VOJVODINA