MILAN BORJAN POTVRDIO DA VIŠE NIJE PRVI GOLMAN ZVEZDE

(1.6.2023) – Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, odlučio je da promeni golmana. Kapiten crveno-belih Milan Borjan više neće biti prva opcija na golu Zvezde.

Borjan, koji je godinama kapiten Zvezde, je ovu odluku dočekao u Parizu, gde je otputovao na kratak odmor sa porodicom.

Teško je pala ova odluka vernom vojniku Zvezde.

“Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi”, rekao je Borjan za “Sportski Žurnal” i dodao:

“Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme”.

IZVOR: MERIDIAN SPORT

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA