NAĐ NE ZNA DA JE PETRIĆ PODNEO OSTAVKU

(24.2.2023) – Albert Nađ je pomoćni trener Gordana Petrića i Partizanov vojnik za ceo život.

Vest da je Gordan Petrić podneo ostavku je zatresla fudbalsku javnost u Srbiji. Situacija u Partizanu nije dobra, eliminisan je u Ligi konferencija, dok titula deluje kao nemoguća misija. Ipak, legendarni fudbaler crno-belih smatra da ne treba na stvari gledati tragično.

“Što se mene tiče, nema goruće situacije u Partizanu. Idemo dalje, šta da radimo”, rekao je Nađ za Meridian sport i dodao da nije upoznat sa činjenicom da je Petrić podneo ostavku na mesto trenera Partizana.

“Ja o tome ne pričam i ne komentarišem. Osetio sam na svojoj koži šta znači kada novine pišu. I na tarabi piše nešto, pa ne vodim ljubav sa tarabom. Ne znam da je Gogi dao ostavku i ja čitam to po portalima”.

Posle bolnog poraza od Šerifa u plej-ofu Lige konferencije, atmosfera u svlačionici očekivano nije bila dobra.

“Kao i svaki put kada se izgubi utakmica. Ne može atmosfera da bude vesela. Bila je tužna atmosfera, a igračima je bilo najteže”.

U toku dana pojavile su se informacije da je Petrić podneo ostavku, ali da su ga u klubu ubedili da ostane još mesec dana, do reprezentativne pauze, do kada će biti pronađen novi trener Partizana.

IZVOR – MERIDIAN SPORT