NEJMAR OZBILJNO NERVIRA KOMŠILUK

(12.2.2023) – BRAZILAC ČESTO ORGANIZUJE VIŠESATNE ŽURKE PA GA KOMŠIJE PRIJAVLJUJU POLICIJI

Prebogati Nejmar već neko vreme otaljava posao u Pari Sen Žermenu, a javnost se sve više bavi, umesto golovima, njegovim privatnim životom.

Brazilac nije igrao poslednje dve prvenstvene utakmice za PSŽ, ukupno je propustio šest susreta ove sezone, posle Svetskog prvenstva igra slabo i deluje fizički nespremno.

Usput je počeo ozbiljno da nervira komšiluk pošto često organizuje preglasne žurke.

Nejmar (31) živi u jednoj bogataškoj četvrti u Buživalu, predgrađu Pariza i potpuno odudara od ostatka kraja, koji čine dugogodišnji buržuji otmenih manira i prefinjenog ponašanja.

Kao mlad, uspešan i novokomponovani bogataš, Nejmar uživa u životu i u skladu sa godinama često organizuje žurke. Poslednja organizovana zabava, dan nakon utakmice protiv Monpelijea u kojoj Nejmar nije igrao, bila je rođendanskog karaktera, počela je u tri popodne, a završila je u tri ujutru.

Francuski mediji pišu da su se njegove komšije organizovale u borbi za mir i tišinu pa su osnovali posebnu Facebook grupu samo kako bi jedni druge upozoravali na okupljanja u kući brazilskog fudbalera. Zajednička akcija podrazumeva i prijavu policiji, kao što su uradili u malopre pomenutom slučaju. 

Medijima se javio i Lik Vatel, predsednik opštine Bužival, koji je Nejmara nazvao sebičnjakom bez poštovanja prema drugima, posebno što je kazna od 135 evra za remećenje mira smešna za čoveka njegovih primanja i najavio nove tužbe.

Već zamišljamo kakav je Nejmarov komentar na ovu situaciju.