NOVI POTPIS NA MARAKANI- STIGLA ZAMENA ZA KOSTU NEDELJKOVIĆA

(15.1.2024) – FK Crvena zvezda pronašla je zamenu za Kostu Nedeljkovića, a kako se navodi to će biti Ognjen Mimović. Talentovani desni bek produžio je saradnju sa Crvenom zvedzom do 2028. godine, saopštio je klub.

On će biti zamena za Kostu Nedeljkovića koji će igrati do kraja sezone za Crvenu zvezdu, a nakon toga će se preseliti u redove Aston Vile, u transferu vrednom 9.000.000 evra.

“Veoma sam srećan povodom produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom. Korak sam bliže ostvarenju dečakog sna, odnosno da zaigram za prvi tim na Marakani i osvojim titulu u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se svim ljudima u klubu, koji su imali poverenja u mene. Nadam se da da ću ispuniti očekivanja u narednom periodu. Nema dileme da su mi prijale partije u redovima OFK Beograda, tako da i njima dugujem zahvalnost. Imam mnoge kvalitete, među kojima je svakako brzina, ali ne volim da pričam mnogo o sebi. Ogromnu podršku dobijam od porodice, naročito oca, koji mi je prvi čestitao produžetak ugovora”, izjavio je Mimović.

Ognjen Mimović je tokom jesenjeg dela sezone igrao za OFK Beograd. Za tim sa Karaburme odigrao je 13 utakmica uz dve asistencije.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA