NOVOGODIŠNJI KOKTEL KK CRVENA ZVEZDA

(27.12.2023) – KK Crvena zvezda Meridianbet održao je svoj Novogodišnji koktel u prisustvu kompletnog igračkog kadra, stručnog štaba, uprave kluba i velikog broja prijatelja i sponzora.

U godini koja je na izmaku Zvezda je odigrala 76 takmičarskih utakmica, osvojila dva trofeja i ostvarila 17 pobeda u Evroligi.

O tome govore i brojke, ne samo u pobedama, nego i kroz utakmice igrača jubilaraca: Luka Mitrović je u ovoj kalendarskoj godini prešao cifru od 400 utakmica, Dejan Davidovac koji se vratio prešao je brojku od 300 utakmica, Nemanja Nedović je odigrao više od 200 utakmica, Ognjen Kuzmić je u ovoj godini stigao do brojke od  400 + utakmica…

Velikom broju okupljenih po tradiciji obratili su se kapiten Branko Lazić, trener Janis Sferopulos i predsednik kluba Nebojša Čović koji je i ozvaničio povratak Nikole Topića svojoj kući u Crvenu zvezdu najavom posebnog video Miloša Teodosića i Nikole Topića.

“Mislim da smo uradili pravu stvar ne samo za nas, već i srpsku košarku. Bila je ovo teška i izazovna godina, ali smo izašli na kraj”, rekao je prvi čovek kluba koji je govorio i o predstojećem periodu:

Mogu da kažem da smo najuspešniji klub na ovim prostorima u poslednje vreme. Pred nama je izazovna godina, pored igrača i trenera pojačali smo se u Upravnom odboru, spremni smo za izazove. Sva takmičenja su važna i kada pobeđujemo i kada gubimo, trudićemo se da napravimo što je moguće bolji rezultat“, dodao je Čović.

FOTO – KK CRVENA ZVEZDA