ODBOJKAŠI SRBIJE ZAPOČELI NOVU SEDMICU SA DVA TRENINGA

(25.9.2023) – Muška seniorska reprezentacija Srbije se u Tokiju priprema za utakmice B grupe kvalifikacija za OI 2024. Nova sedmica je i za odbojkaše Srbije počela radno, uz dva treninga.

Prvi, prepodnevni trening je bio u teretani, a popodnevni u dvorani srednje škole „Takanava“ u delu Tokija koji se zove Minato, a nalazi se u neposrednoj blizini hotela u kome su smešteni reprezentativci Srbije.

Do početka turnira ostala su još 4 radna dana, pa se u hotelu očekuje i dolazak ostalih selekcija sa kojima će Srbija igrati u Tokiju od 30. septembra do 8. oktobra: Japana, SAD, Slovenije, Turske, Tunisa, Egipta i Finske.

Seniori Srbije će u 1. kolu, u subotu, 30. septembra igrati protiv Turske od 6.00 časova po našem vremenu.

Srbija će u 2. kolu, u nedelju, 1. oktobra igrati protiv Tunisa od 6.00 časova po našem vremenu, a u 3. kolu, u utorak, 3. oktobra protiv Egipta od 6.00 časova po našem vremenu. U 4. kolu, u sredu, 4. oktobra, Srbija će igrati protiv Finske od 6.00 časova po našem vremenu, a u 5. kolu, u petak, 6. oktobra protiv Japana od 12.25 časova po našem vremenu. Srbija će u 6. kolu, u subotu, 7. oktobra igrati protiv SAD od 9.00 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 7. kolu, u nedelju, 8. oktobra protiv Slovenije od 9.00 časova po našem vremenu.

FOTO: OSS