PARTIZAN LJUT NA SUDIJU ILIĆA

(20.4.2024) – Po okončanju 173. večitog derbija fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena.

Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

Ako zaista misle ovo što su napisali vrućih glava, čelnici Partizana treba da odustanu od kupa u sredu, da ne bi ispalo da namerno dižu tenziju pred za njih mnogo važniju utakmicu.

FOTO – NEBOJŠA MARTINOVIĆ / CNDP PHOTO