PARTIZAN OTVORIO NOVU PRODAVNICU ZA NAVIJAČE

(16.10.2023) – KK Partizan Mozzart Bet je predstavio novu zvaničnu prodavnicu Kluba u centru Beograda. Prodavnica će raditi od ponedeljka do subote od 09 do 21 čas.

Kralja Milana broj 6 u Beogradu! Ova adresa od juče je novo mesto za sve navijače Partizana i poštovaoce košarkaškog kluba Partizan. Novi, moderan “fan šop” u centru Beograda, logičan je iskorak Kluba u skladu sa ambicijama i sportskim rezultatima koje postiže.

Veliki broj artikala, uređeni prostor za presvlačenja po uzoru na svlačionicu crno-belih i atmosfera dostojna crno-bele Arene čeka sve navijače Partizana.

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote, od 09 do 21 čas. Zvanična prodavnice ispred Štark arene nastavlja sa radom u neizmenjenim terminima.

Direktor Partizana Dušan Karavesović se obratio prisutnima tokom svečanog otvaranja:

“Otvaranje ovog šopa je velika stvar i nova etapa za naš klub. Šop je veći, luksuzniji, moderniji i ima veći asortimaa, što je u skladu sa razvojem kluba. Nastavićemo da donosimo nove stvari, potruditi da ispravimo neke nedostatke i ispratimo sve što nas čeka”, istakao je Karavesović

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pored ostalog rekao i šta očekuje u meču sa Barselonom, koja se u Areni igra u utorak od 18.30.

FOTO – SCREENSHOT