POBEDA ZVEZDE NA STARTU PRIPREMA

(28.6.2024) – Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi meč na letnjim pripremema, u kojem su na stadionu Radomir Antić u Užicu savladali Mladost iz Lučana sa 1:0.

Vladan Milojević je šansu ukazao mladim igračima i letnjim pridošlicama, te su startnu postavu činili: Guteša, Mimović, Đurić, Leković, Radojević, Dalsio, Ilić, Šljivić, Jovanović, Katai, Sremčević.

Ubedljivo najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Sremčević u 42. minutu. Radojević i Jovanović su kombinovali po boku, lopta je stigla do mladog špica, nakon čijeg pokušaja su defanzivci Mladosti sa gol linije otklonili opasnost.

Na startu drugog poluvremena na teren su ušli Gordić, Maksimović, Knežević i Anan, koji je zabeležio debitantski nastup u crveno-belom dresu, dok su u svlačionici ostali Guteša, Jovanović, Katai i Radojević.

Kapitensku traku je poneo Ilić, koji je u 52. minutu doneo pobedu Crvenoj zvezdi i to na veoma efektan način. Prvo je ukrao loptu defanzivcima Mladosti, a onda sa ivice kaznenog prostora poslao neodbranjiv udarac pod prečku gola Lučanaca.