Pridruži se i uživaj u NAJBOLJEM PROVODU NA BALKANU!

(01.11.2023) – Fantastična zabava u Meridianu od sada je još bolja!

Da li ste znali da je fantastična avantura na MESTU NAJBOLJE ZABAVE od sada još bolja? Pored sjajnih bonusa i magičnih poklona koje vam Meridian daruje gotovo svakodnevno, sada vas čeka i nekoliko dodatnih iznenađenja!

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE i možete prisustvovati beskrajnoj pustolovini!

Zaigrajte jedan od slotova provajdera Expanse Studios i osetite zabavu kao nikada do sada. Za koji god od slotova popularnog provajdera da se opredelite u igri ste za tri progresivna džekpota!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

A, ako posetite KUĆU NAJVEĆIH DŽEKPOTOVA možete učestvovati u promociji MILION RSD – NAJEŽI SE! Avantura se održava povodom Noći Veštica donosi NAGRADNI FOND od čak MILION DINARA, vaše je samo da se izborite za svoj deo kolača!

Jasno vam je šta treba da uradite! REGISTRUJTE SE sada i odmah nakon toga vas očekuje 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za SPORT i SLOT!