REGION BRUJI O OVOM HELIKOPTERU: Da li i ti želiš krug oko Beograda? (VIDEO)

Da li ste spreman za novu dozu adrenalina?

 Postani najbolji pilot i osvoji let iznad Beograda, kao i tandem skok iz aviona!

Verujte, zapravo je mnogo lakše nego što zvuči, a uz to je i vrlo zabavno!

Naime, nedavno je lansirana nova igra provajdera Expanse studios, Super Heli, a sada je došlo vreme da se temperature podigne na viši nivo i da se najbolji “piloti” nagrade!

Zaigraj Super Heli i preleti Beograd! Ne samo da vas očekuje savršena doza adrenalina i nebeski dobici već ćete moći i da osvojite i vredne nagrade!

Glavna premija koju će osvojiti pobednici takmičenja je LET HELIKOPTEROM iznad BEOGRADA! Ne samo da će prva dva igrača poleteti iznad naše prestonice, već će sa sobom moći da povedu i društvo.

Međutim, ni to nije sve! Pored glavne premije koju osvajaju najbolji, igrači koji se nađu od 4. do 10. mesta na rang-listi osvajaju TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Dakle, vreme je za novu dozu adrenalina!

https://www.instagram.com/p/C38XvgdtWCc/

Pitate se kako do nagrada? Na svakih 100 DINARA uloga igrajući Super Heli osvajate jedan poen koji vam donosi napredak na listi najboljih!

Zabava će trajati do kraja marta, a posebno će je začiniti KIŠA FREEBETOVA! Svakodnevno je spremno 300 FREEBETOVA koje će osvojiti najbrži igrači. Ako se nađete među prvih 10 koji tokom jedne kiše kliknu na “žuti poklon” u okviru opcije CHAT, FREEBET je vaš!

Vreme je za let do fantastičnih nagrada! Posetite Meridian i uživajte u spektaklu na otvorenom nebu, a ukoliko još uvek nemate kreiran nalog – ne brinite, imamo rešenje i za to. Na OVOM LINKU možete izvršiti process registracije, koji trebaje svega par minuta, a nakon toga na vaš račun stiže i spektakularan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!