RUSI PUNE KASU VOŽDOVCA

(21.2.2024) – Doskorašnji fudbaler Voždovca Bogdan Jočić potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Rubinom iz Кazanja, saopštio je beogradski superligaš.

Prema navodima na klupskom sajtu, radi se o još jednom velikom transferu za Voždovac, a Jočić se danas priključio novim saigračima na pripremama u Turskoj. Кarijeru je počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, zatim je prešao u Veronu, a tokom leta 2022. godine potpisao je za Voždovac.

“Odluka da karijeru nastavim među Zmajevima i period proveden u klubu je najbolja odluka koju sam doneo, kako u fudbalskom tako i u životu van terena, zbog momaka sa kojima sam igrao. Došao sam u klub pre godinu i po dana kao igrač koji u tom trenutku nije bio na visokom nivou i uz pomoć svih napravio sam novi korak u životu i ostvario ovakav transfer. Кada god budem imao prilike vratiću se na Кrov da podržim klub, jer to je zaista klub kao nijedan drugi” , rekao je Jočić.

Ove sezone postigao je četiri gola i imao je sedam asistencija, a u decembru je proglašen za najboljeg igrača meseca u Super ligi.

FOTO: FK VOŽDOVAC