SAŠA LUKIĆ I STRAHINJA PAVLOVIĆ POSLE MEČA SA BRAZILOM

Dan posle meča sa Brazilom, pred brojnim novinarima u trening kampu reprezentacije Srbije u Dohi, bili su Saša Lukić i Strahinja Pavlović…Analiza meča sa Brazilom, ali i onoga što sledi, duela sa Kamerunom, zatim i Švajcarskom.

„Jednostavno, igrali smo protiv jedne od najboljih selekcija na svetu. Ono što je bilo očigledno jeste da je prvo poluvreme bilo izjednačeno, ali moramo biti iskreni i realni, da je moglo i moralo bolje, trebalo je. Pali smo, naterali su nas na to, oni su favoriti za naslov najbolje ekipe na šampionatu, a mi moramo da ostanemo pozitivni i da se fokusiramo na naredne mečeve. Verujem da će sve biti kako treba“ rekao je Saša Lukić, a Strahinja Pavlović se nadovezao“Ako pobedimo naredna dva meča, idemo dalje, a to je najvažnije“.

O duelima sa Nejmarom…

„Za mene je to bio izazov, moraš biti koncentrisan sve vreme. Ponavljam, prvo poluvreme smo dobro odradili i tim i ja, ali drugo moramo mnogo bolje. Brazil treba da arhiviramo i da se okrenemo Kamerunu“ ne ostavlja dilemu Saša Lukić.

Reakcija selektora posle meča…

„Sigurno da nije bio najsrećniji zbog poraza, on voli da pobeđuje kao i svi mi. Imamo vremena da analiziramo taj meč do Kameruna, sada je potrebna samo pozitivna energija, imamo još dva meča i važno je da prođemo grupu“ rekao je Strahinja Pavlović.

„Ne znače mi mnogo pohvale, tim moramo biti i kad gubimo i kad pobeđujemo. Poraz nas nije poremetio, fokus je samo na Kamerunu, pokazali smo u ovih nepune dve godine šta i koliko možemo, tako da ostaje da protiv Kameruna ostvarimo rezultat koji želimo. I ja verujem da će tako biti“ izjavio je Lukić, a Pavlović dodao“Daćemo sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku i prođemo u nokaut fazu takmičenja“.

Kamerun i Švajcarska…

„Gledali smo ih, poznajemo ih, sve zavisi od nas, ako mi budemo pravi, biće i dobar rezultat. Svaka utakmica na svetskom prvenstvu je važna. I da smo pobedili Brazil, meč sa Kamerunom i Švajcarskom bi imao veliku težinu. I da, zahvalnost navijačima, došli su u velikom broju, hvala im na svemu, odužićemo im se na pravi način“ ne krije Saša Lukić, dok je Strahinja Pavlović iskoristio priliku da se takođe zahvali navijačima na velikoj podršci „Podrška koju smo imali, mnogo nam znači, čuli smo ih i kad smo gubili 2:0. Borićemo se za njih i za naše navijače širom sveta. Mnogo, mnogo nam znači podrška koja dolazi sa svih strana“ istakao je Strahinja Pavlović.

IZVOR/FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE