SPEKTAKL NA OTVORENOM NEBU: Pridruži se i osvoji LET HELIKOPTEROM I TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Meridian ti pruža ekskluzivnu priliku da uživaš u panoramskom pogledu na Beograd!

Tek što smo vam predstavili super zabavnu igru Super Heli, već ćete imati priliku da uživate u jedinstvenoj promociji! Da li ste znali da možete PRELETETI BEOGRAD, ako ova igra bude vaš izbor?

Ne samo da vas očekuje savršena doza adrenalina i nebeski dobici već ćete moći i da osvojite i vredne nagrade!

Glavna premija koju će osvojiti pobednici takmičenja je LET HELIKOPTEROM IZNAD BEOGRADA! Ne samo da će prva dva igrača poleteti iznad naše prestonice već će sa sobom moći da povedu i društvo.

Međutim, ni to nije sve! Pored glavne premije koju osvajaju najbolji, igrači koji se nađu od 4. do 10. mesta na rang-listi osvajaju TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Pitate se kako do nagrada? Na svakih 100 DINARA uloga igrajući Super Heli osvajate jedan poen koji vam donosi napredak na listi najboljih!

Zabava će trajati do kraja marta, a posebno će je začiniti KIŠA FREEBETOVA! Svakodnevno je spremno 300 FREEBETOVA koje će osvojiti najbrži igrači.

Ako se nađete među prvih 10 koji tokom jedne kiše kliknu na “žuti poklon” u okviru opcije CHAT, FREEBET je vaš! VREME JE ZA LET DO FANTASTIČNIH NAGRADA! Posetite Meridian i uživajte u spektaklu na otvorenom nebu.
REGISTRUJTE SE NAMESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.