UROŠ BREGAR JOŠ ČETIRI GODINE NA KLUPI SRBIJE

(12.4.2024) – Na današnjoj sednici Upravnog odbora, Rukometni savez Srbije jednoglasno je izglasao poverenje selektoru ženske seniorske selekcije Srbije, gospodinu Urošu Bregaru.

Dosadašnji trener najboljih srpskih rukometašica potpisaće novi, četvrtorogodišnji ugovor, te će i na predstojećem Evropskom prvenstvu predvoditi Srbiju sa klupe.

Posle uspešnih kvalifikacija i plasmana na šampionat Evrope, predsednica RSS obrazložila je obostranu želju za nastavkom saradnje, a članovi Upravnog odbora usaglasili su se i dali svoju podršku za novi mandat.

“Zaista smatram da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske seniorske selekcije Srbije. Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija i smatram da je Bregar trenutno najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima. Кontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo”, poručila je gospođa Milena Delić.

FOTO: RSS