VUČELIĆ OSTAJE PREDSEDNIK, ZAHVALJUJUĆI DRŽAVI I VUČIĆU PARTIZAN IGRA EVROPU

(31.3.2023) – QPetak je bio prilično uzbudljiv dan u fudbalskom klubu Partizan.

Vanredna Skupština kluba kasnila je dva sata, jer je predsednik Partizana Milorad Vučelić bio u trci sa vremenom da obezbedi novac za igranje u Evropi sledeće sezone.

Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla – rekao je prisutnima Vučelić i predložio Skupštini kluba da ga razreši družnosti.

-Krivice nemam, ali zbog velike odgovornosti za situaciju u kojoj se klub našao, molim vas da prvo usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan. Legalno biran, legalno razrešen, ostavke nisu moj stil ponašanja, ali, ne pozivajući se ni na zdravlje niti na bilo šta drugo, iskreno vas molim da ovaj izveštaj prihvatite i da prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan – rekao je Milorad Vučelić.

I pored toga, članovi Skupštine crno-belih imaju poverenja u Vučelića pa nije došlo do njegove smene. Vučelić je na mestu predsednika Partizana od 2016. godine, a deo uprave je od 2014. i ostaće na funkciji do daljeg.

Za vreme izlaganja, Milorad Vučelić je posebno kritikovao navijače i njihovu kampanju protiv rukovodstva kluba, rekavši da je neshatljiva netrpeljivost prema upravi koja redovno spašava klub iz ozbiljnih problema.

FOTO – FK PARTIZAN