ZAGONETNI RONALDO SE JOŠ UVEK NIJE ODJAVIO IZ REPREZENTACIJE

Portugalija je poražena na putu do osvajanja trofeja na Svetskom prvenstvu u Kataru, a Ronaldo je poslednje utakmice uglavnom gledao sa klupe.

Ni iz petog pokušaja Ronaldo nije stigao ni blizu pobedničkog postolja zbog čega je rešio da se oglasi dan nakon eliminacije.

– Osvajanje Svetskog prvenstva s Portugalijom bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Na sreću, osvojio sam mnoge međunarodne titule, uključujući i titulu evropskog prvaka sa Portugalijom, ali svetska titula je bio moj najveći san.

– Borio sam se za to. Borio sam se za ovaj san. U pet nastupa na Svetskim prvenstvima za ovih 16 godina, uvek uz podršku miliona Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada se nisam okrenuo od borbe i nikad nisam odustao od tog sna. Nažalost, juče se san završio. Ne vredi burno reagovati. Samo želim da svi znaju da je mnogo toga rečeno i napisano, ali moja posvećenost Portugaliji se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam bio osoba koja se borila za svačiji gol i nikada ne bih okrenuo leđa saigračima i svojoj zemlji – piše na Instagram profilu Kristijana Ronalda.

IZVOR – MERIDIAN SPORT