ZUBAIRU IZ JEDINSTVA U PARTIZAN

(30.6.2024) – Ibrahim Zubairu, četvrto pojačanje u redovima Partizana, potpisao je ugovor na  četiri godine. Bivši igrač ubskog Jedinstva igra na poziciji krilnog napadača, ima 20 godina i u protekloj sezoni odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija.

Ekipi Aleksandra Stanojevića će se priključiti odmah po povratku prvotimaca u Beograd sa priprema u Sloveniji i naći će se na spisku putnika za „Bratski turnir“ u Moskvi.

Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu sa Uba.

Da li si pratio Partizan i da li se raduješ kvalifikacijama za Ligu šampiona?

Pratim Partizan od kada sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu sa utakmica. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo.

Koja je tvoja poruka navijačima?

Navijači su najbolji u zemlji i ja sam ovde da budem verni član porodice. Obožavam ih! – rekao je za klupski sajt novo pojačanje Partizana Zubairu.

FOTO – FK PARTIZAN