ČUKARIČKI SE SELI U LOZNICU

(12.5.2023) – Fudbaleri Čukaričkog sledeće sezone neće nastupati na Banovom brdu, jer uskoro počinje renoviranje stadiona, pa će naredne sezone sve mečeve kao domaćini igrati na stadionu Loznici, uključujući i evropske okršaje.

-Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno – biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou – rekao je direktor Vladimir Matijašević za Informer dodavši da će Brđani svoje evropske mečeve igrati na novoizgrađenom stadionu u Loznici.

-To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će izgledati fenomenalno – rekao je Matijašević.

FOTO – FK ČUKARIČKI