MIOMIR KECMANOVIĆ IGRAO MINI TENIS SA DECOM U ŠKOLI RUĐER BOŠKOVIĆ

Naš proslavljeni teniser Miomir Miša Kecmanović, bivši đak Škole ,,Ruđer Bošković“, zajedno sa školom tenisa ,,Dril“ održao je prezentaciju tenisa u četvrtak 24. novembra 2022. u školskom kampusu na Košutnjaku.

Dejvis kup reprezentativac Srbije Miomir Kecmanović je 24.oktobra 2022. ostvario najbolji plasman na ATP listi  i zauzeo 28. mesto, trenutno je 29. na ATP listi.

Miša je sa ruđerovcima podelio uspomene iz svojih školskih dana  i razgovarao sa njima o tome šta je neophodno da bi se postigli vrhunski rezultati u sportu.

Kecmanović je u juniorskim danima osvojio čuveni Orandž boul 2015, a zatim i 2016. godine kao jedan od najmlađih pobednika u istoriji čuvenog juniorskog turnira koji se od 1947. godine održava na Floridi. Takođe bio je i najbolji junior sveta, igrao finale US Opena. U profi karijeri ima osvojen ATP trofej u Kicbilu, igrao je ATP finale u Antaliji, četvrtfinala na turnirima iz Masters serije Indijan Vels i Majami, osminu finala gren slem takmičenja u Melburnu 2022.

Đaci su uživali u igri i druženju sa našim poznatim teniserom, a za kraj su dobili za uspomenu i teniske loptice sa Mišinim autogramom.

FOTO: TSS