NOVAK ĐOKOVIĆ FONDACIJA PREDSTAVILA PROGRAM PUTEM ŠAMPIONA

(12.5.2023) – Inovativni pristup “terenskog rada” programa “Putem šampiona” uz seriju od 8 turnira TS Srbije pruža direktno iskustvo stručnog rada i komunikacije sa roditeljima, decom, trenerima i svima koji su zainteresovani da kroz “Kutak za roditelje” obogate svoja znanja.

„Putem šampiona“, poseban program Novak Đoković Fondacije posvećen pružanju pomoći roditeljima i trenerima budućih sportista kroz programe edukacije, danas ima izuzetan značaj – time što će programske aktivnosti sve češće biti priređivane “na terenu” i biti dostupne deci, trenerima roditeljima i svim zainteresovanim osobama.

-Posle veoma uspešnih i posećenih javnih i onlajn panel-diskusija u kojima smo ugostili stručnjake i legende našeg sporta kao što su Željko Obradović, Sonja Vasić, dr Ljubica Bačanac, dr Miljan Grbović, dr Ranko Rajović, Smiljana Grujić, Viktor Troicki i naši osnivači Novak i Jelena Đoković – kao i objavljenog novog izdanja “Priručnika za roditelje mladih sportista” dr Ljubice Bačanac – srećni smo što kroz “Kutak za roditelje” otvaramo novo i izuzetno važno poglavlje u radu našeg programa.

Raznorodna i pristupačna forma aktivnosti projekta u okviru “Kutka” će sigurno pobuditi veliko interesovanje svih prisutnih na turnirima, i sa velikim pozitivnim nestrpljenjem čekamo da se upoznamo, pričamo, družimo i razmenjujemo stručne savete sa svima kojima je naš projekat namenjen – kao i onima koji iz njega mogu da izvuku važna životna saznanja i pouke!” ističe autorka programa “Putem šampiona” Novak Đoković Fondacije, Ana Jovanović.

Registracija za učešće u programu “Kutka za roditelje” projekta “Putem šampiona” vršiće se na licu mesta, na predstojećim turnirima serije TS Srbije. Zbog mogućih prostornih i terminskih ograničenja preporučujemo da se zainteresovani prijave što pre po dolasku na lokaciju turnira.

FOTO – NOVAK ĐOKOVIĆ FONDACIJA