TSC I ČUKARIČKI SAZNALI IMENA SUDIJA ZA MEČ PROTIV FRAJBURGA I FIORENTINE

(24.10.2023) – Arbitar iz Azerbejdžana Alijar Agajev deli će pravdu na utakmici trećeg kola grupe A Lige Evrope između TSC-a i Frajburga, saopštila je UEFA. Agajevu će pomagati sunarodnici Zejnal Zejnalov i Akif Amirali, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Kamala Umudlua. U VAR sobi biće Turci Alper Ulusoj i Abdulkadir Bitigen.

Utakmica TSC – Frajburg biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli. U drugom meču trećeg kola grupe A, Olimpijakos će od 18.45 sati na svom terenu dočekati Vest Hem.

Vest Hem je lider grupe A sa šest bodova, dok je Frajburg drugi sa tri. Olimpijakos i TSC imaju po bod.

Kipranin Hrisovalantis Teouli biće glavni sudija utakmice trećeg kola grupe F Lige konferencija izmedju Fiorentine i Čukaričkog, saopštila je UEFA.

U saopštenju se navodi da će pomoćne sudije biti takođe biti Kiprani Mihael Soteriju i Pavlos Georgiju, dok je za četvrtog arbitra određen Kirijakos Atanasiju. U VAR sobi biće Dimitris Solomu i Marijos Hristoforu.

Utakmica između Fiorentine i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 21 sat u Firenci. U drugom meču trećeg kola grupe F Genk će na svom terenu dočekati Ferencvaroš.

U grupi F prvu poziciju dele Ferencvaroš i Genk sa četiri osvojena boda, drugu poziciju zauzima Fiorentina, dok se Čukarički nalazi na poslednjem mestu bez osvojenog boda.